Pridruži se Brewluciji

Zabavni workshop kuhanje kave

Zanima te nešto od naše opreme za kuhanje kave. Pitaš se polako dali ima alternativu lošim kavama ili jednostavno ti je dosta trošiti hrpu novaca za kavu u kapsulama. Jednostavno tražiš novi izazov ili novi hobi ali ne znaš gdje i kako početi. Onda je grupni tečaj Brewlution, koji organizira Teneo Coffee Shop već preko 10 godina, točno ono što ti  treba da probudimo strast u tebi. Iznenadi sebe, oduševi druge i postani pravi Home Barista! Ako ipak još nisi siguran onda surfaj malo po našoj maloj školi kavi. Pronaći ćeš puno informacije i savjete o našim proizvodima i metodama kuhanja kave.

Pokreni video
Što naši polaznici kažu o nama
Super tečaj. Zabavno i poučno. Svidjelo mi se što su sve vrste pripreme bile s istom kavom pa je bilo super za usporediti, i što smo sami pripremali espresso 🙂
Petra
Biologinja
Ako volite kavu, tečaj kod Christiana je jedino pravo mjesto za doći. Privilegija učenja od takvog znalca je nešto što vrijedi i sigurno ćete otići doma puni novih znanja i iskustava, a vaša kava će biti bolja nego ikad prije.
Saša
Fotograf
Na Home Barista tečaj radionici, dodatno sam proširila znanje, a bio je poseban gušt napraviti sebi prvi espresso. Posebno izdvajam voditelja koji živi svoju struku i ne zamara se komercijalnim trendovima.
Tanja
Product Manager

Dali znaš što je

"Redeye"

Redeye je šalica kuhane kave, naprimjer filter kave, s dodatnim espressom.

U današnjem svijetu kave, se u glavnom koristi engleski pojmovi. Tako i mi na ovim stranicama koristimo često službeni barista jezik. Zato smo složili ultimativni Coffee & Barista Glosar.

Kratka priča o kavi
Nisi siguran kako kuhati kavu? Ovdje ćeš pronaći odgovore

Syphon

syphon aparat za kavu

espresso

priprema espressa

Cold Brew

što je cold brew