Teneo Coffee presented by Coffee Ronin

Nikada više loša pauza

Boost your Coffeebreak

Podignite produktivnost i kreativnost svog poslovanja. Dobra pauza za kavu potiče međuljudsku komunikaciju i poboljšava radnu atmosferu. Nemojte si dozvoliti da ikada ostanete bez dobre kave.

Pretplati se sada na dostavu kave i osiguraj si 20% popusta na narudžbu za prvi mjesec

Naša priča

Teneo Coffee Shop by Coffee Ronin

Coffee Ronin bio je logični nastavak 12-togodišnje priče Teneo Coffee Shopa. Kao prvi mali coffee shop te vrste Teneo Coffee Shop nije samo nudio specialty coffee i napitke od kave, već se i od samog početka angažirao kao ambasador kulture kave. U Teneo Coffee Shopu smo od početka nudili tečajeve za kuhanje kave, vršili edukacije za HoReCa, pisali vlastiti uspješni blog “pravakava” te na taj način širili iskustvo i znanje.

Coffee Ronin je sada nastavak te priče! Zašto RONIN? Svih tih godina promovirali smo isključivo kvalitetnu kavu ……nikada neki određeni brend. Ronin je u starom Japanu bio samuraj bez gospodara pa je tako i Coffee Ronin apsolutno neovisan u svijetu kave. Nama je cilj vama kao ljubitelju kave ponuditi  korisne informacije i  premium proizvode prateći iste videom i blogom. Započnimo ovdje s kvalitetnom kavom !

Prednosti koje vam nudi pretplata na Coffee Ronin:

kava u zrnu i u kapsulama Teneo
Teneo kapsule za kavu bio

Zašto Teneo Kapsule?

Putovanje od tisuću milja počinje pod vašim nogama

-Senri no michi mo ippo kara -

stara japanska izreka

Što trebaš napraviti?

odluči se za našu kavu

kontaktiraj nas

čekaj svoju dostavu

Svaki tjedan dostava u vaš ured ili doma

Uvijek svježe prženo, uvijek svi sretni

Sreća je u malim stvarima - pauza uz našu kavu znatno poboljšava poslovnu atmosferu, produktivnost i kreativnost.

Svježe prženo

besplatna dostava

Najbolja cijena

Specialty coffee

Zašto Coffee Ronin?

Naši preplatnici kažu da smo najbolji

5/5
5/5

Pitanja i odgovori

Teneo Coffee je mješavina vrhunskih sorta kave iz Costa Rice, Etiopije, Guatemale i Indije. Naše kave su sve deklariranje kao specialty coffee, što znaci da imaju više od 80 bodova po sistemu bodovanje SCAE udruge kave.

Mi nudimo svoje kave u zrnu, kapsulama ili mljevenu. Pakiranja od 200 g možemo po vašoj želji samljeti za Tursku, Mokku, French Press ili Filter Kavu.

Osim što vam nudimo Teneo Espresso, pržimo i razne single origin po rotirajućem sistemu svaki tjedan. Što znaci da možete i naručiti kave poput Cuba Serrano, India Malabar, Etiopija Yirgacheffe i druge kave porijeklu iz jedne države.

Kave dostavljamo svakih dva tjedana ili jednom mjesečno po vašem izboru i opciji koju izaberete.

Kave plaćate jednom mjesečno po fakturi koju dobivate. Naravno možete dobiti i R1 račun.

Naše kapsule su punjenje s Teneo Espressom (vidi pitanje što je Teneo Coffee). S vremenom planiramo i single origins puniti u kapsule.

Teneo kapsule su za sada samo kompatibilne s Nespresso kompatibilnim aparatima. Znaci samim Nespresso aparatima i bilo kojim drugim koji je kompatibilan s Nespresso sistemom.

Coffee Ronin nudi na svojim stranicama premium opremu za manualno ili kako volimo to nazvati svjesno kuhanje kave. U glavnom su to kvalitetni proizvodi za ručnu pripremu kave. U planu nam je kontinuirano širiti našu ponudu tako da vjerujemo da ćemo u buduće imati i električne aparata za kuhanje kave u ponudi.

Skoro svaki dan u godini možete navratiti do Teneo Coffee Shop-a, preko puta Trešnjevačkog Trga, i kupiti svoj paket kave.

Tu se Coffee Ronin razlikuje od drugih. Kakav god problem ili pitanje imate, potrudit ćemo se da riješimo zajedno situaciju. Ako ne nađete odgovore na našim stranicama male škole ili blogu, kontaktirajte nas i savladat ćemo izazov. S vremenom sve više video materijala bude bilo pristupno na našim stranicama kao odgovor na vaša pitanja.

Nikada više loša kava

Vrijeme je za pauzu za kavu

Potaknite uz našu pomoć produktivnost i kreativnost svog poslovanja. Ne izlažite se nepotrebnim rizicima - dozvolite da vas opskrbimo kvalitetnom kavom. Bez ugovornih obveza.

Pretplati se sada na dostavu kave i osiguraj si 20% popusta na narudžbu za prvi mjesec