Coffee Ronin Newsletter

Prijava potvrđena

Vaša prijava na naš newsletter je potvrđena.

Hvala na prijavi! Vaš popust od 10% bit će uračunat u prvoj narudžbi.

Coffee Ronin će vas kontaktirati u roku od 24 sata. U međuvremenu ćemo vam poslati naše pakete pretplate. Svi paketi se mogu individualno prilagoditi.

Coffee Ronin

Tresnjevacki Trg 2

Zagreb 10000

Croatia

Coffee Ronin vam poklanja PDF s najčešćim greškama koje bi trebali izbjeći kod pripreme kave.

Čaša je napola puna ili je čaša napola prazna. Zato vam ne želimo objasniti u čemu griješite, već što možete učiniti bolje pri pripremi kave i espressa. Često ne obraćamo pažnju na male, samorazumljive stvari … Ako obratite pozornost na ovih 7 točaka, možete znatno povećati svoje iskustvo ukusa.

1. “Skupi aparat, jeftina kava!” Obratno, molim.

Vrlo hrvatski fenomen: Stavi se u kuhinju vrlo skupocjen stroj zaista sjajne marke, ali onda se štedi na kavi – prema ideji: Stroj se brine za ostalo! Nažalost, to nije tako, jer čak ni skupi aparat ne može lošu kavu pretvoriti u zlato. Zato preporučujemo isprobavanje drugih uzbudljivih metoda pripreme, poput klasičnog keramičkog filtera, French Press ili Bialetti Mokku. Ovi su proizvodi prilično pristupačni i umjesto toga možete više uložiti u kavu. Vaša nepca, pa čak i vaše zdravlje bit će vam zahvalni! Prilikom odabira kave obratite pozornost na strukturu kave, kako je pržena i kakva su vrsta zrna.