boostaj

svoju pauzu za kavu

Dopustite nam da poboljšamo vaše iskustvo poslovne pauze tako da se vi možete usredotočiti na ostalo. Pretplatite se na dostavu kave u vaš ured. Prepustite organizaciju vaše pauze za kavu nama i uživajte na poslu.

Zašto

pretplata na kavu

Kako

započeti dostavu kave

Što

očekivati od nas

Zašto

se želite pretplatiti na program dostave kave u vaš ured

Kava je više nego samo gorivo za vaš tim, vaš odmor ili pauza trebala bi zadržati vaše zaposlenike angažiranima na poslu. Promišljeno odabrano rješenje poput našeg dio je kohezivnog radnog okruženja i gradi dobar odnos između vas i vašeg tima.

prednosti naše pretplate na kavu

Poboljšan angažman i lojalnost zaposlenika

Raznolikost, zanimljivost i zabava za vaše uredske kuhinje

Povećava kreativnost i produktivnost

Poboljšava mentalno zdravlje i dobrobit

Jeste znali?

Istraživanja pokazuju da će, kada nema dobre kave u uredu ili na radnom mjestu, 22% zaposlenika izaći iz ureda za 14 – 20 minuta dnevno na kavu ili čaj. To rezultira potencijalnim gubitkom produktivnosti od preko 15.000 eura godišnje, za ured od samo 50 ljudi.

kako

možemo započeti dostavu svježe kave za naš ured

zatražite ponudu po mjeri

Prvi nam je korak analizirati vaše potrebe i želje. Količine koje konzumirate. Dali preferirate kavu u zrnu, mljevenu ili kapsule. Okuse koje su vašem timu zanimljivi i koji ciklus narudžbe najbolje odgovara vašem uredu, kako bismo vam dali personaliziranu ponudu.

Preporučujemo lokalno

Specialty coffee, visoke kvalitete i uvijek svježe prženo. Kupujte lokalno i podržavate male poduzetnike. Kava se prži po vašim željama i može se s vašim logom označiti. Impresionirajte svoje klijente s vlastitom kavom. Možemo ponuditi i razne komercialne kave.

kava za ured u zrnu ili kapsulama
oprema potrebna za kavu u uredu

oprema po vašim potrebama

Po vašim potrebama i mogućnostima procjenjujemo zajedno na licu mjesta, koje bismo opcije preporučili i koje bi se prikladno uklapala u vaš radni prostor i prostor za odmor.

Komunikacija a ne birokracija

Ne vjerujemo previše u birokraciju. Ono u što vjerujemo su izvrsni proizvodi i usluge koji tvore trajno prijateljstvo (želimo da nas poželite zadržati kao partnera). Mi vjerujemo da je znanje ključ uspjeha. Zato svoje znanje o kavi dijelimo s vama kroz radionice ili teambuilding evente. Na kraju vam šaljemo ugovor o brzoj i bezbolnoj montaži i kada postavimo opremu na vašu lokaciju, to je to! Krećemo s dostavom kave!

Što

možete očekivati od naše pretplate na kavu

ISKUSTVO BEZ MUKA

Naši klijente imaju mogućnost uživati u potpunoj usluzi, vaš upravitelj računa nadgledat će vaše specifične potrebe za pauzom. To uključuje kompletno upravljanje svih zaliha, automatsku isporuku i obnavljanje zaliha te redovito planirano održavanje “Bez brige”.

KVALITETNA USLUGA za male i srednje urede

Bez obzira na vašu veličinu, okosnica naših usluga ostaje dosljedna. Mi se brinemo i o najmanjim uredima koji nemaju veliku potražnju za kavom. Naši programi uključuju obnavljanje zaliha vaših proizvoda kao i održavanje vaše opreme tijekom svakog posjeta vašem prostoru i dostavu kave.

Usluga bez brige

Uključeno u našu uslugu, pružimo uslugu “Bez brige” kroz redovito planirano čišćenje i proaktivno održavanje kako bi se spriječili mehanički prekidi i omogućili nesmetan rad.

Uvijek svježa kava, fleksibilnost i mogućnosti prilagodbe

Ako idete s lokalnom ponudom kave garantiramo da je kava pržena po vašoj narudžbi. Znači iskustvo ispijanje kave podižemo za par ljestvice prema gore. Po dogovoru i vašim željama imate mogućnost od narudžbe do narudžbe promijeniti kavu, količinu ili izrazit svoje zelje.

znanje i edukacija

Uvijek postoji mogućnost da dijelimo svoje znanje s vama. Postanite bariste i otkrijte kavu kao novi hobi. Po želji vam je uključeno u pretplatu edukacija ili team building radionica za vaše osoblje.

+ PROGRAM POGODNOSTI ZA ZAPOSLENIKE

Budući da ste naš klijent, imate izbornu pogodnost programa povlastica za zaposlenike koji vašem timu daje jedinstveni kod za 5% POPUSTA na širok izbor kava, pribora i opreme na coffeeronin.com za njihov dom !

sviđa vam se što čujete?